Cautare

4840 de rezultate pentru "avort 2007" (4.26 secunde)
Romania si Bulgaria mai au de asteptat pana la toamna pentru a afla daca adera la Uniunea Europeana in 2007 sau 2008.
In perioada 2004 - 2007 a castigat licitatiile salubrizare in Costinesti, 23 August, Portul Constanta si Tuzla.
- Alina Gorghiu a fost numita consilier la AVAS in data de 17.07.2007 - AVAS a incheiat cu firma GORGHIU, POP SI ASOCIATII 4 contracte in perioada 2007-2008, in valoare de 53.000 euro plus TVA - INL (Institutul National al Lemnului) a incheiat un contract cu firma GORGHIU, POP SI ASOCIATII in data de 24.04.2008 pentru un an, incepand cu luna mai 2008 - in 18 februarie 2009, AVAS reziliaza Contractul cu firma GORGHIU, POP SI ASOCIATII pentru ca firma nu s-a prezentat la termenul din 29.09.2008, ceea ce a dus la castigarea procesului de catre Baaklini Said in dauna statului roman!
Duminica, in data de 14 octombrie 2007, in jurul pranzului, Valean Flaviu profesor de geografie la Grupul Scolar Industrial Horea din Deva, 35 de ani, casatorit cu un copil, impreuna cu parteneri din asociatia ecologica Abeona (Cornel Alexandru, Raluca Iovescu si Alin Iovescu) se aflau in rezervatia naturala Magura Uroiului de langa Simeria.
Un sondaj Reuters in randul unor analisti financiari releva ca tara noastra are trei sanse din patru sa adere in 2007. ... Analistii apreciaza ca UE nu va reveni asupra datei de aderare de 1 ianuarie 2007, deoarece miza este mare si pentru Comisia Europeana.
Comisia Europeana va recomanda maine aderarea Romaniei si Bulgariei la UE la 1 ianuarie 2007, insa ia in calcul activarea clauzelor de salvgardare in cazul in care cele doua tari nu vor continua reformele - relateaza agentia France Presse, citata de Hotnews.
Intrebat daca autoritatile romane si clasa politica romaneasca vor fi in masura sa se descurce in absenta recomandarilor europene fara sa provoace haos dupa 1 ianuarie 2007, Scheele a precizat ca "nu vor mai exista rapoartele Comisiei Europene, deci va fi foarte important ca clasa politica romaneasca, societatea civila, romanii in general sa-si asume responsabilitatile" si a spus ca nu este de parere ca de la 1 ianuarie 2007 va fi haos.
Liderii Aliantei PNL-PD au stabilit luni seara, in sedinta Consiliului National de Coordonare (CNC), ca proiectul de buget pe 2007 sa fie trimis astazi in Parlament, urmand sa fie votat probabil la 1 noiembrie.
Presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, deputatul Dan Nica, sustine ca suma alocata in proiectul de buget pentru 2007 pentru Coridorul european IV este de 1% din valoarea totala si permite finalizarea acestei autostrazi in 100 de ani.
Potrivit propunerii Directiei de Impozite si Taxe Craiova, incepand din 2007, impozitele si taxele locale ar putea sa fie mai mari cu 20%. ... 25/2006, care stabileste nivelurile taxelor, impozitelor si amenzilor pentru anul 2007.
Eurodeputatii au salutat aderarea celor doua tari la UE la 1 ianuarie 2007, insa au reamintit domeniile in care asteapta progrese in continuare.
Dupa mai multe amanari si scandaluri, senatorii si deputatii au reusit sa voteze pe articole si proiectul Legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe 2007.
Circa 80 de reprezentanti ai firmelor de constructii doljene au fost prezenti ieri, la Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia", la o intalnire cu eurodeputatul Marian Jean Marinescu, care le-a explicat oamenilor de afaceri oportunitatile de accesare a fondurilor structurale UE, pe care Romania le are la dispozitie de la 1 ianuarie 2007.
Surse din PSD au declarat ca desemnarea celor trei noi judecatori ai Curtii Constitutionale care sa-i inlocuiasca pe cei ale caror mandate expira in 2007 ar putea fi folosita de PSD in negocierile politice cu PNL, in schimbul votului favorabil din Parlament.
Vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, ca va da in judecata institutia prezidentiala pentru ca nu i-au fost aduse la cunostinta corespondentele sefului statului transmise, in perioada 1 ianuarie 2005 - 1 ianuarie 2007, ministerelor, agentiilor si altor autoritati.
Potrivit unui comunicat remis publicitatii, Severin s-a interesat de numarul de proiecte prezentate de Romania in acest an, suma totala angajata pentru acestea in 2007, de numarul proiectelor prezentate de Romania in 2007 care nu au fost acceptate de catre Comisie si de proiectele propuse Comisiei pentru finantare din fondurile structurale care au beneficiat deja de contributii din alte surse, precum BEI.
Si astazi, ca si in celelalte dati, alesii locali vor incerca sa faca ordine in dezordinea creata de Tudorel Calapod, un primar care se chinuie sa treaca prin consiliu, mai mult cu forta, bugetul pe 2008, dar fara sa dea explicatiile de rigoare cu privire la exercitiul bugetar pe 2007.
Guvernul nu a emis in 2007 niciun fel de act normativ prin care sa se intervina in functionarea Directiei Nationale Anticoruptie, respectand si protejand astfel activitatea acestei institutii, a declarat miercuri ministrul Justitiei, Catalin Predoiu.
Intre anii 2002 si 2007, Micula a fost ambasadorul extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Argentina si Republica Paraguay. In 2007, revine in Centrala MAE ca director general pentru politici strategice.
Premierul Boc detine un apartament de 63 mp la Cluj-Napoca, un autoturism Peugeot achizitionat in leasing in 2007, pentru care trebuie sa plateasca rate pana in 2010, si are depozite bancare de peste 160.000 lei plus economii in valuta, avand si o polita de asigurare pe numele sau si al copiilor.
google-analytics.com